Reis naar Bagan
Blijf op de hoogte en volg Sjaak, Ina, Senna en Roan
12 Juli 2019 | Myanmar, Pagan
Iets voor 7 lopen de wekkers af. Kwart over 7 gaan we ontbijten. Senna en Chantal blijken nu ook diarree te hebben. Ze nemen wat in zodat ze niet onderweg te vaak naar het toilet hoeven. Nadat we klaar zijn, staat onze pick up voor de deur. We worden naar het busstation gebracht voor onze reis naar Bagan. Een reis van een kleine 5 uur. In het begin was het nog snelweg, maar later hobbelen we over het platteland. Iets voor enen zijn we op het busstation. Daar nemen we een taxi. Als we Bagan binnenrijden moeten we meteen de toegangsbewijzen afrekenen. Heel modern, met een QR code en een pasfoto kunnen ze nu overal zien dat we betaald hebben. Tegen kwart over 1 zijn we in het hotel. Dat ziet er goed uit. We hebben zelfs een zwembad. We installeren ons en gaan dan lunchen. Dan gaan we op zoek naar een wasserette. Ook regelen we elektrische scooters voor morgen. Morgen gaan we heel veel tempels bekijken en dus gaan we even lange broeken en slippers scoren. Dan hoeven we niet iedere keer schoenen uit te doen en lange broek aan te doen. Het is bloedheet, dus nu tijd voor het zwembad. We poedelen lekker en het is heerlijk. Om half 7 lopen we naar Elodie. Dat restaurant staat op nummer 1 van Bagan. We eten er heerlijk. Dan terug naar het hotel, douchen en verslag bijwerken. Morgen een dag vol tempels a la Ankor Wat.
13 Juli 2019 - 18:28
Sylvia:
Weer leuk om jullie zo te volgen..jullie hebben al veel gezien
en gedaan zeg!